Even voorstellen

Leuk dat je de website van Queen of Cupcakes gevonden hebt!

Mijn naam is Iris, ik ben de eigenaar van Queen of Cupcakes en ik woon in Heinenoord. Mocht je je afvragen waar Heinenoord ligt, dat ligt iets onder Rotterdam. Queen of Cupcakes is voortgekomen uit mijn grote hobby: het maken thema-taarten en thema-cupcakes. Je hebt daarvan vast al een aantal voorbeelden gezien op deze site.

Als klein meisje was ik in de keuken van mijn ouders al enthousiast cakejes aan het bakken in kleine, metalen vormpjes. Jaren later ben ik meer serieus aan de slag gegaan met het bakken van taarten en cupcakes en ben ik mijn eerste workshops en cursussen gaan volgen.Om nieuwe dingen te leren, volg ik nog regelmatig workshops en cursussen.

Omdat ik van veel mensen in mijn omgeving de vraag kreeg of ik hen uit kon leggen hoe ze zelf mooie taarten en cupcakes konden maken, heb ik in 2013 een eigen bedrijfje opgericht: Queen of Cupcakes. Met Queen of Cupcakes geef ik op locatie workshops in bijvoorbeeld het decoreren van taart en cupcakes. Het maken van thema-taarten en -cupcakes blijft daarnaast nog steeds een hobby en doe ik nog graag.

Mijn grote passie is het maken van suikerbloemen: levensechte bloemen gemaakt van suikerpasta. Het is de uitdaging om de bloemen zodanig te maken, dat ze niet van een echte bloem zijn te onderscheiden. Ook daarvan kun je op deze site voorbeelden vinden.

Tot zover iets over mijzelf. Heb je vragen, wil je een workshop boeken of wil je meer weten over mijn cupcakes, taarten of suikerbloemen, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Daarvoor kun je gebruik maken van het contactformulier op deze site.

Queen of Cupcakes is ook te vinden op facebook: www.facebook.com/queenofcupcakesNL . Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Queen of Cupcakes? Like dan de Queen of Cupcakes-facebookpagina!