Queen of Cupcakes biedt diverse workshops aan: cupcakes decoreren, boltaartjes decoreren en vlinders op draad maken. Voor alle workshops geldt dat je deze kunt reserveren op een door jou gewenste locatie (bij je thuis, op het werk etc) en datum! Deze workshops zijn leuk voor een tienerfeestje, kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of zomaar voor een gezellige middag/avond met vriendinnen. Ook workshops in het kader van bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden. Ik kom naar jullie toe met alle benodigde materialen en gereedschappen, waarna we met zijn alleen aan de slag gaan. Onder het kopje “Te boeken workshops” tref je de workshops aan, welke je kunt boeken.

Daarnaast heeft Queen of Cupcakes een aantal workshops ingepland (zie workshopagenda) staan op een workshoplocatie in Heinenoord. Deze workshops kun je vinden onder het kopje “ingeplande workshops”.

 

Te boeken workshops

Queen of Cupcakes biedt onderstaande workshops aan. Wil je deze workshops liever op de workshoplocatie in Heinenoord volgen in plaats van je thuis of of op het werk? Neem dan even contact op met Queen of Cupcakes.

Loading...

 

Ingeplande workshops

Queen of Cupcakes heeft een aantal workshops ingepland op locatie: Sporthal De TienvoeAgenda juiste kleurt in Heinenoord. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken (vlakbij de A29), heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en prima voorzieningen. De ingeplande workshops kun je hier vinden.

Geef een antwoord