Kort samengevat

Tijdens deze workshop gaan we per persoon 6 cupcakes decoreren en laat ik jou en je vriendinnen kennis maken met verschillende technieken en materialen om gave cupcakes te maken.

Heb je interesse of vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Queen of Cupcakes.

Voor wie: meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar
Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 8 meiden
Duur workshop: ongeveer 2 uur
Kosten: € 17.50 per deelnemer
Wanneer: datum en tijd in overleg
Waar: bij één van jullie thuis

Wat gaan we doen?

Ik kom naar jullie toe met alle benodigde materialen en natuurlijk wat voorbeelden. Ik doe vervolgens voor hoe je een cupcake kunt vullen, afsmeren en kunt bekleden met marsepein. Daarna gaan jullie, onder mijn begeleiding, zelf aan de slag. Ook leer ik je hoe je bijvoorbeeld met mallen en uitstekers bloemetjes of strikjes kunt maken voor op je cupcake. Voor de decoratie van de cupcakes beschikt Queen of Cupcakes over een grote variatie decoratiemateriaal: marsepein in alle kleuren van de regenboog, hippe mallen en uitstekers, glitters, suikerstrooisels etc. Als je wilt kun je ook iets van marsepein boetseren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten!

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Voor deelname aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben. De workshop is te boeken voor minimaal 5 en maximaal 8 meiden.

Kosten

De kosten bedragen € 17,50 per persoon (incl. BTW). Dit is inclusief de cupcakes, gebruik van gereedschappen, materialen en een speciaal doosje om je cupcakes mee naar huis te nemen.

Duur

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Dagen en tijden in overleg.

 

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden door te klikken op de link in service-balk onderaan deze pagina.

Tienerfeestje cupcakes decoreren