Kort samengevat

Altijd al willen leren hoe je die vrolijke vlinders op draad maakt? Boek dan deze workshop bij Queen of Cupcakes. Heb je interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Queen of Cupcakes.

Voor wie: iedereen ouder dan 12 jaar
Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers
Duur workshop: ongeveer 3 uur
Kosten: € 27.50 per persoon
Wanneer: datum en tijd in overleg
Waar: bij jullie thuis; op het bedrijf etc

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop maken we met behulp van flowerpaste en uitstekers 3 vlinders. Elk onderdeel van de vlinders wordt apart op draad gezet. Tijdens deze workshop leer je te werken met flowerpaste, een groefboard, bloemdraad en veiners. Daarnaast ga je aan de slag met diverse kleuren dust om je vlinders een mooi uiterlijk te geven. Vervolgens leer ik je op welke wijze je alle losse onderdelen van de vlinder kunt samen binden tot een vlinder. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met drie vlinders.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werken met flowerpaste en ijzerdraad om deze workshop te kunnen volgen. Deze workshop is te boeken voor 3 tot 5 deelnemers.

Kosten

Deze workshop kost € 27,50 (incl. BTW) en is inclusief gebruik van alle materialen, gereedschappen etc.

Duur

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Dagen en tijden in overleg.

 

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden door te klikken op de link in service-balk onderaan deze pagina.

 

 

Vlinders op draad