Kort samengevat

Tijdens deze workshop krijgt iedereen een eigen boltaartje om te vullen, te decoreren en om mee naar huis te nemen. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Queen of Cupcakes.

Voor wie: iedereen ouder dan 12 jaar
Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers
Duur workshop: ongeveer 3 uur
Kosten: max € 20 per persoon
Wanneer: datum en tijd in overleg
Waar: bij jullie thuis; op het bedrijf etc

Wat gaan we doen

Ik kom naar jullie toe met alle benodigde materialen en natuurlijk wat voorbeelden. We starten met het kleuren van de marsepein. Daarna leg ik uit hoe je het taartje kunt vullen, afsmeren en kunt bekleden met marsepein. Daarna gaan jullie, onder begeleiding, zelf aan de slag.  Elke deelnemer krijgt een eigen gereedschap set in bruikleen, zodat iedereen lekker voortvarend aan de slag kan. Voor de decoratie van de taartjes beschikt Queen of Cupcakes over een ruim assortiment decoratiemateriaal: marsepein in alle kleuren van de regenboog, hippe mallen en uitstekers, glitters, suikerstrooisels etc.  Je kunt je fantasie de vrije loop laten!

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder. Voor deelname aan deze workshop hoef je geen ervaring te hebben. De workshop is te boeken voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Kosten

De kosten per persoon zijn afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt aan de workshop en bedragen maximaal € 20,- per persoon (bij 5 deelnemers). Nemen meer dan 5  personen deel, dan geldt een korting. Prijzen zijn inclusief boltaartjes, taartvulling, marsepein, gebruik van gereedschappen, materialen en doos om je taartje mee naar huis te nemen.

Duur

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Dagen en tijden in overleg.

 

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden door te klikken op de link in service-balk onderaan deze pagina.

Workshop boltaartje