Kort samengevat

Zoek je wat origineels voor het verjaardagsfeestje van je kind én wil je de deur niet uit? Queen of Cupcakes organiseert een geheel verzorgd, creatief kinderfeestje bij je thuis! Behalve voor een grote tafel, wat te eten en te drinken voor de kids hoef je zelf nergens voor te zorgen! Dit creatieve feestje valt zowel bij jongens als meisjes enorm in de smaak. Elk kind gaat aan het einde van het feestje met een doosje met zes zelf versierde cupcakes en een oorkonde “Kampioen Cupcakes Versieren” naar huis.  Heb je interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Queen of Cupcakes.

Voor wie: kids in de basisschool leeftijd
Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 8 kids
Duur workshop: ongeveer 2 uur
Kosten: €15 per kind
Wanneer: datum en tijd in overleg
Waar: bij de jarige thuis

Wat gaan we doen?

Ik kom naar je toe met alle benodigde materialen en gereedschappen. Ook neem ik een aantal voorbeelden mee, voor zowel jongens als meisjes. Bijvoorbeeld piratencakejes, monstercakejes of uilencakejes. Vervolgens laat ik de kinderen zien hoe ze een cupcake kunnen vullen, afsmeren en bekleden met marsepein. Daarna gaan de kids zelf aan de slag en gaan ze natuurlijk de cupcakes geheel naar eigen inzicht versieren. Hierbij krijgen ze goede begeleiding en uitleg, bijvoorbeeld over hoe ze een (simpel) bloemetje kunnen maken of de meegebrachte voorbeelden kunnen namaken.

Alle kinderen krijgen een eigen gereedschapssetje in bruikleen, zodat ze lekker voortvarend aan de slag kunnen en niet op elkaar hoeven te wachten. Voor het versieren van de cupcakes zijn veel verschillende decoratiematerialen (hagels, strooisels, parels, stiften etc), mallen, uitstekers en marsepein in alle kleuren van de regenboog beschikbaar, zodat iedereen zich helemaal uit kan leven! Tijdens het feestje versiert elk kind zes cupcakes. De creaties gaan natuurlijk in een mooi cupcake-doosje mee naar huis. Ook krijgt elke deelnemer een mooie oorkonde “Kampioen Cupcakes Versieren”!

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en is te boeken voor minimaal 5 en maximaal 8 kinderen per feestje.

Kosten

De kosten voor een geheel verzorgd cupcake-feestje bedragen € 15,- per kind (incl. BTW). Dit is inclusief cupcakes, het gebruik van alle gereedschappen,  materialen en cupcakedoosjes.

Duur

Het cupcake-feestje duurt ongeveer 1½ tot 2 uur. Dagen en tijden in overleg.

 

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden door te klikken op de link in service-balk onderaan deze pagina.

 

Kinderfeestje cupcakes versieren