Dinsdag 12 mei 2015: Vlinders op draad

Agenda juiste kleurDeze workshop wordt gegeven op dinsdagavond 12 mei van 19.00 tot 22.00 (kan iets uitlopen) in Sporthal De Tienvoet in Heinenoord. Op deze locatie is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en ook voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. De kosten voor deze workshop bedragen € 27,50 en zijn inclusief het gebruik van al het materiaal etc. Deze workshop wordt gegeven in kleine groepjes (max. 5 personen).

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop maken we met behulp van flowerpaste en uitstekers 3 vlinders. Elk onderdeel van de vlinders wordt apart op draad gezet. Tijdens deze workshop leer je te werken met flowerpaste, een groefboard, bloemdraad en veiners. Daarnaast ga je aan de slag met diverse kleuren dust om je vlinders een mooi uiterlijk te geven. Vervolgens leer ik je op welke wijze je alle losse onderdelen van de vlinder kunt samen binden tot een vlinder. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met drie vlinders.

Deze workshop is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werken met flowerpaste en ijzerdraad om deze workshop te kunnen volgen.

 

Vragen

Wil je je aanmelden of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Queen of Cupcakes.

Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden door te klikken op de link in service-balk onderaan deze pagina.